Divendres, 24 maig 2024
15.6 C
La Llagosta

El Mercat Municipal vendrà loteria de Nadal i destinarà una part de la recaptació a una ONG local

IMG_0028El Mercat Municipal de la Llagosta vendrà loteria de Nadal amb una finalitat solidària. Una part de la recaptació es destinarà a la compra d’aliments al mateix Mercat Municipal per a una ONG de la nostra localitat.

En concret, els paradistes vendran paperetes al preu de sis euros amb dos números per al sorteig de la loteria de Nadal. En cada número es jugaran dos euros i mig. L’altre euro donarà dret a participar en el sorteig de tres paneres amb productes del Mercat Municipal valorades en 1.000, 500 i 250 euros respectivament. Una part d’aquest euro de cada butlleta serà la que es destinarà a una ONG de la Llagosta.

Amb la venda de loteria de Nadal, es pretén promocionar el Mercat Municipal i afavorir una ONG de la nostra població.

Publicitat

Publicitat

Més notícies