Dilluns, 27 maig 2024
20.4 C
La Llagosta

El JH la Llagosta suma el primer punt contra el Sant Martí Adrianenc C

El primer equip masculí del Joventut Handbol la Llagosta va sumar el primer punt de la temporada en la tercera jornada de la Segona Catalana. Els de Xavier Canalejas van empatar el dissabte a casa contra el Sant Martí Adrianenc C a 22 gols.

El partit va ser força ajustat entre els dos conjunts que arribaven a la tercera jornada sense cap punt en la seva casella. La tensió es va viure sobretot als darrers segons quan el Joventut Handbol la Llagosta va fallar un penal que podia haver significat un marge de dos gols a 30 segons per la botzina final del partit. La mala sort local va provocar que en la darrera acció del partit el Sant Martí Adrianenc C va fer el gol de l’empat. Gairebé sense temps el conjunt llagostenc va muntar un darrer atac però quan la pilota va entrar dins la porteria el temps ja s’havia acabat i no va pujar el gol a l’electrònic.

Amb l’empat, el primer equip del JH la Llagosta ocupa l’antepenúltim lloc amb 1 punt i aquest dissabte diumenge visita la pista del cuer, el Gavà B que encara no ha puntuat.

Pel que fa el filial masculí del Joventut Handbol la Llagosta va guanyar el seu primer partit a la Tercera Catalana. El conjunt llagostenc va imposar-se còmodament contra el Gavà C per 22 a 35. Amb la victòria el conjunt de la nostra localitat puja fins al vuitè lloc. La propera jornada rep el Llavaneres Maresmeweek el dissabte al CEM El Turó a les 19 h. L’equip maresmenc és el cuer del grup amb tres derrotes.

En la Primera Catalana femenina, el sènior del Joventut Hanbdol la Llagosta va perdre el seu tercer partit de la temporada contra el Cardedeu B per 17 a 14. Les llagostenques, que són quartes per la cua sense cap punt, reben l’Handbol Cooperativa Sant Boi el diumenge a les 12.30 h al poliesportiu Antonio García Robledo.

Publicitat

Publicitat

Més notícies