Divendres, 19 juliol 2024
28.5 C
La Llagosta

Primera victòria a casa del sènior del Club Deportivo la Concòrdia

El sènior del Club Deportivo la Concòrdia va guanyar dissabte el Castelló per 2 a 0 i va sumar la primera victòria a casa i la tercera de la temporada. El partit va ser força disputat. Les de la nostra localitat van dominar, però es van trobar davant un conjunt que defensava molt bé.

Al descans, el resultat era d’empat a zero. A la segona part, les de la Llagosta van mantenir el domini, però els gols no van arribar fins al tram final. Laia, de penal, va marcar l’1 a 0 al minut 37 i Sandra Torres va fer el 2 a 0 al minut 40.

La Concòrdia es manté en segona posició amb 9 punts, a tres del líder, el San Isidro. El proper cap de setmana, el conjunt llagostenc jugarà a la pista del Joventut Elx, que ve de guanyar el Santa Rosa i que és el tercer classificat amb 7 punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies