Divendres, 19 juliol 2024
28.5 C
La Llagosta

La Bicicletada popular ha posat el punt final a la Setmana de la Mobilitat

biciletada 2015 webAquest cap de setmana han finalitzat les activitats de la Setmana de la Mobilitat a la Llagosta. La Milla solidària, la Bicicletada popular i la sessió de Ciclo Outdoor han posat el punt final a tot un seguit de propostes que tenien per objectiu fomentar els transports públics alternatius al cotxe privat.

A tot això, cal sumar el concurs fotogràfic #mobilitatlallagosta15. Fins ahir, qualsevol persona major de 16 anys podia participar penjant una imatge a les xarxes socials Twitter o Instagram amb aquesta etiqueta. Les fotografies havien de tenir el transport i la mobilitat sostenible com a tema. Ara, el jurat haurà de determinar quines són les quatre imatges guanyadores entre aquelles que compleixen amb les bases.

Ahir es va celebrar la Bicicletada Popular, que arribava a la seva dinovena edició. L’activitat va comptar amb uns 450 participants, destacant la presència de moltes famílies, que van fer un recorregut pels carrers de la Llagosta, amb sortida i arribada al Parc Popular. La Bicicletada comptava amb la col·laboració dels BTT Bikers.

En finalitzar la passejada, el mateix Parc Popular va acollir les dues sessions de Ciclo Outdoor. Una seixantena de persones van fer les classes d’spinning que van dirigir els membres dels BTT Bikers i van estar animades per l’associació de dj’s VIP’s la Llagosta. Per últim, Gonzalvo Ciclosport va oferir un taller de manteniment bàsic de bicicletes.L’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, va mostrar-se ahir molt satisfet amb la festa de la bicicleta i va destacar “la participació de moltes famílies”.

D’altra banda, dissabte va tenir lloc la Milla solidària, organitzada pel Club Esportiu Fondistes la Llagosta. L’objectiu d’aquesta activitat era recaptar fons per a Creu Roja Mollet del Vallès – Baix Vallès. Els Fondistes van aconseguir 311 euros. La inscripció a la cursa era de tres euros. Els responsables del Club consideren que, en general, la participació va ser escassa. Principalment van córrer infants i les curses d’adults van comptar amb pocs atletes. La Milla es va disputar al passeig del Pintor Sert.

Publicitat

Publicitat

Més notícies