Diumenge, 03 desembre 2023
9 C
La Llagosta

Bogdan Ivancea es penja un bronze al català de judo de kyus

Bogdan Ivancea amb el bronze. Fotografia: Club Judo Karate la Llagosta.
Bogdan Ivancea amb el bronze. Fotografia: Club Judo Karate la Llagosta.

El judoka del Club de Judo Karate la Llagosta, Bogdan Ivancea, es va penjar el cap de setmana passat la medalla de bronze al Campionat de Catalunya de kyus en la divisió blau-marró. El català va ser el primer campionat de la temporada per l’entitat llagostenca i va tenir lloc a Barcelona.

Bogdan Ivancea va imposar-se en la categoria de menys de 73 kg contra el seu company d’equip, Sergio Cruz. Els dos llagostencs van arribar a la lluita per les medalles i Ivancea va ser superior en el combat decisiu guanyant per ippon.

El proper campionat del Club Judo Karate la Llagosta tindrà lloc amb la Copa Catalana Júnior aquest dissabte.

Publicitat

Publicitat

Més notícies