Diumenge, 01 octubre 2023
27.9 C
La Llagosta

Prèvia esportiva del cap de setmana del 17 i 18 d’octubre

En futbol sala, a la Segona Nacional femenina el Club Deportivo la Concòrdia rep el Castelló el disabte al CEM El Turó a partir de les 16.30 h. A la Primera Nacional Catalana, grup B, el primer equip masculí del FS Unión Llagostense visita l’Hostalriquenc el dissabte a les 17.30 h. Pel que fa el segon equip masculí del FS Unión Llagostense, a la Primera Catalana grup A, visita el dissabte a l’Inter Sentmenat a les 15.45 h. Els dos equips llagostencs són coliders en les seves respectives lligues, dos partits i dos victòries.

En futbol, a la Quarta Catalana, grup 8, el sènior masculí del Club Esportiu la Llagosta visita l’Escola Futbol Base Sentmenat el diumenge a les 12 h. Pel que fa en la Divisió d’Honor de veterans, el Club Deportivo Viejas Glorias visita el dissabte el CD Pomar.

En handbol, a la Segona Catalana, grup B, el primer equip masculí del JH la Llagosta rep dissabte el Sant Martí Adrianenc a les 19.30 h al poliesportiu Antonio García Robledo. Pel que fa el sènior femení del JH la Llagosta, que juga a la Primera Catalana al grup C, visita el diumenge el Cardedeu B a les 12 h. I a la Tercera Catalana d’handbol masculina, el filial del JH la Llagosta masculí visita l’Handbol Gavà C el diumenge a les 17 h; mentre que el sènior de l’Handbol Club Vallag rep dissabte el Sant Joan Despí C al poliesportiu Antonio García Robledo a les 17. 30 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies