Dilluns, 27 maig 2024
22 C
La Llagosta

El cap de setmana continua la Setmana de la Mobilitat amb la milla popular i les activitats per a bicicletes

Durant el cap de setmana se celebren a la Llagosta quatre activitats de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura. La jornada es va encetar el passat 5 d’octubre amb el concurs fotogràfic, que consisteix en la publicació de fotografies sobre el transport i la mobilitat sostenible a les xarxes socials Twitter o Instagram amb l’etiqueta #mobilitatlallagosta15.

El dissabte tindrà lloc la Milla popular solidària, que organitza el Club Esportiu Fondistes la Llagosta. Les inscripcions es podran fer el mateix dia de la cursa, que començarà a les 11 h al matí al passeig del Pintor Sert. El donatiu solidari serà de tres euros. La recaptació es destinarà a Creu Roja Mollet del Vallès – Baix Vallès. Les curses, apte per a totes les edats, es faran dins del passeig Pintor Sert.

Per a diumenge, hi ha programades tres propostes al Parc Popular. A les 10.30 h  es farà la 19a Bicicletada Popular, amb un recorregut per dins del municipi. Aquesta activitat compta amb la col·laboració dels BTT Bikers la Llagosta. En el mateix dia també es podran fer inscripcions.

Els BTT Bikers amb VIP’s la Llagosta faran dues sessions de Ciclo Outdoor a les 11.30 h i a les 12.30 h amb una capacitat màxima per a 30 persones a cadascuna. A banda d’això hi haurà inflables i circuits de bicicletes per a infantils. Per últim, Gonzalvo Ciclosport oferirà un taller de manteniment bàsic de bicicletes.

Publicitat

Publicitat

Més notícies