Diumenge, 10 desembre 2023
17 C
La Llagosta

El sènior del Vallag empata a la pista de la Salle Montcada (23-23)

El sènior de l’Handbol Club Vallag va empatar el cap de setmana passat a 23 gols a la pista de la Salle Montcada. Els de Pedro Iglesias no van fer un bon partit ni en defensa ni en atac i, a més, van fallar massa penals. El millor va ser el resultat.

Els llagostencs ocupen ara la quarta posició al grup A de la Tercera Catalana amb tres punts, a un dels tres equips que lideren la classificació, el Tarragona, el Sant Cugat C i el Parets B.

Dissabte, a partir de les 17.30 hores, el Vallag rebrà la visita del Sant Joan Despí C al Pavelló Antonio García Robledo. El proper rival del conjunt de la Llagosta és vuitè amb dos punts i ve de guanyar per 29 a 22 l’Ascó.

Publicitat

Publicitat

Més notícies