Diumenge, 16 juny 2024
18.6 C
La Llagosta

El CD la Concòrdia organitza un viatge per recolzar el sènior femení a Elx

Cartell de promoció del CD la Concòrdia.
Cartell de promoció del CD la Concòrdia.

El Club Deportivo la Concòrdia està organitzant un viatge per acompanyar el sènior femení en el seu desplaçament a Elx, que tindrà lloc el 24 d’octubre en la cinquena jornada de la Segona Nacional. El club organitza per primer cop un viatge pels aficionats amb l’objectiu de recolzar l’equip de Tati Torres.

El club llogarà un autocar per realitzar el viatge d’anada i tornada a Elx. El preu, que inclou un esmorzar, té un preu de 30 euros per persona. El viatge està obert a qualsevol aficionat i es preveu sortir a les 6 h de la Llagosta amb una durada d’unes set hores fins arribar a Elx. El partit es jugarà a les 18.30 h, tot i que encara està pendent de confirmació. La tornada a la Llagosta es farà el mateix dia.

Per formular les inscripcions al viatge cal adreçar-se al correu del club: cdlaconcordia@gmail.com o mitjançant la seva pàgina fan de facebook fins al dimecres vinent.

Publicitat

Publicitat

Més notícies