Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

El JH la Llagosta perd el segon partit contra el Banyoles B

El primer equip masculí del Joventut Handbol la Llagosta va perdre el segon partit consecutiu de la temporada. Els llagostencs van ensopegar a domicili contra el Banyoles B per 24 a 19 el dissabte passat.

Els llagostencs es van mantenir dins el partit fins a l’equador de la segona part, aleshores el cansament de l’equip de la nostra localitat i la bona feina local va capgirar el marcador fins a l’àmplia victòria del Banyoles per cinc gols d’avantatge. Amb la derrota, el sènior masculí del JH la Llagosta continua sense puntuar del que va de temporada. El proper partit serà aquest dissabte contra el cuer de la Segona Catalana, el Sant Martí Adrianenc, aquest dissabte a les 19.30 h al pavelló Antonio García Robledo.

Pel que fa el filial masculí, també va perdre el segon partit de la Tercera Catalana. Els llagostencs van perdre a casa contra el Sant Cugat C per 28 a 36 el dissabte. El següent partit dels llagostencs serà a la pista del Gavà C.

Mentre que el sènior femení del JH la Llagosta tampoc va poder celebrar els dos punts de la victòria. El sènior femení va perdre a casa contra el Palautordera – Salicrí 15 a 23 el dissabte passat. Les llagostenques visiten en la tercera jornada de la Primera Catalana el Cardedeu el diumenge.

Publicitat

Publicitat

Més notícies