Diumenge, 19 maig 2024
20.6 C
La Llagosta

El CE la Llagosta guanya el Can Mas Ripollet i se situa segon

El primer equip del Club Esportiu la Llagosta segueix invicte i imbatut a la Quarta Catalana després de quatre jornades. Els d’Humberto Velasco van guanyar el dissabte passat el Can Mas Ripollet per 2 a 0 i se situen al segon lloc amb 10 punts.

La victòria llagostenca va ser ajustada fins als darrers minuts del compromís. Poc abans del descans, Mingo Romero feia l’1 a 0 i fins al minut 89 no va arribar la sentència amb la diana de Marc Navarro. Els llagostencs són l’únic equip del grup que encara no ha encaixat cap gol amb un balanç de 7 gols a favor i cap en contra. Els de la nostra localitat són segons a tan sols 2 punts del líder, la Lourdes que ha guanyat tots els partits.

El proper partit del primer equip masculí serà aquest diumenge a domicili contra l’Escola Futbol Base Sentmenat. Els del Vallès Occidental ocupen l’antepenúltim lloc amb 1 punt.

Publicitat

Publicitat

Més notícies