Dilluns, 27 maig 2024
22 C
La Llagosta

El FS Unión Llagostense colidera la Primera Nacional Catalana

Fotografia: FS Unión Llagostense.
Fotografia: FS Unión Llagostense.

El primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense colidera el grup B de la Primera Nacional Catalana després de guanyar a domicili contra l’Olímpic Argentona per 3 a 4 el dissabte. Els golejadors llagostencs van ser Marc Fàbregas per partida doble i els gols de José Muñoz i David Soria.

Tot i haver un marcador final ajustat, el conjunt de José Manuel Poyato no va patir per sumar els tres punts de la victòria a la pista d’Argentona. El partit es va disputar en una pista annexa de dimensions més reduïdes d’on s’havia de disputar el compromís. Tot i això, la Unión Llagostense va manar sempre a l’electrònic i va marxar al descans 1 a 2. A la represa els llagostencs va marcar dos gols consecutius que deixava el partit vist per sentència i només al tram final els locals van poder maquillar el marcador final amb dos gols més.

Amb la victòria, la Unión Llagostense suma 6 punts i es situa al tercer lloc. Així comparteix lideratge amb els mateixos punts que Olimaja, Hostalriquenc i Porqueres, primer, segon i quart respectivament. El proper rival del primer equip masculí de la nostra localitat serà precisament l’Hostalriquenc aquest dissabte a les 17.30 h a domicili.

Pel que fa el segon equip del FS Unión Llagostense, també va guanyar en el segon partit de la Primera territorial. Els d’Alberto Gil es van imposar 1 a 5 a la pista del filial de l’Olímpic Argentona el diumenge. Amb la victòria, el filial llagostenc és colíder del grup A. El proper rival dels llagostencs tindrà lloc aquest dissabte a la pista de l’Inter Sentmenat B, que encadena dues derrotes.

Publicitat

Publicitat

Més notícies