Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

Prèvia esportiva del cap de setmana del 10 i 11 d’octubre

En futbol sala, a la Segona Nacional femenina el Club Deportivo la Concòrdia juga la tercera jornada i ho fa a la pista del Femení Centelles el dissabte a partir de les 18.30 h. Les llagostenques ocupen el quart lloc amb 3 punts, el Centelles és tercer amb 3 punts.

Pel que fa a la Primera Nacional Catalana, el primer equip del FSU Llagostense visita la pista de l’Olímpic Argentona. Els llagostencs, que vénen de guanyar el primer partit de lliga, ocupen el tercer lloc amb 3 punts, mentre que els d’Argentona són vuitens amb 1 punt. El compromís serà el dissabte a les 20 h. A la Primera Territorial, el segon equip del FSU Llagostense, que ocupa el primer lloc amb 3 punts, visita el filial de l’Olímpic Argentona el diumenge a les 12 h.

En futbol, el Club Esportiu la Llagosta rep el Can Mas Ripollet en la quarta jornada de la Quarta Catalana el dissabte al Municipal Joan Gelabert a les 15.30 h. Els llagostencs ocupen el tercer lloc amb 7 punts, mentre que els del Vallès Occidental són novens amb 3 punts i un partit pendent. Pel que fa a la Divisió d0Honor de veterans, el Viejas Glorias defensa lideratge en la cinquena jornada contra el Raudo y Veloz el dissabte a les 17 h al Municipal Joan Gelabert.

En handbol, el primer equip masculí del JH la Llagosta juga la segona jornada de la Segona Catalana. Els llagostencs, a l’onzè lloc, visiten el Banyoles B, al sisè lloc amb 2 punts, el dissabte a les 17.45. Pel que fa el sènior femení del JH la Llagosta, juga la segona jornada de la Primera Catalana rep el Palautordera Salicrí el dissabte al poliesportiu Antonio García Robledo a les 17.45 h. Les llagostenques ocupen el vuitè lloc i el Plautordera és l’equip líder.

A la segona jornada de la Tercera Catalana d’handbol masculina, el Vallag, segon classificat, visita la Salle Montcada, quart classificat, el diumenge a les 11 h; mentre que el JH la Llagosta B, al penúltim lloc, rep el Sant Cugat C, al cinquè lloc, el dissabte al poliesportiu Antonio García Robledo a les 19.30 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies