Divendres, 29 març 2024
19.4 C
La Llagosta

L’Ajuntament s’adhereix al conveni del taxi en l’àmbit de Sentmenat i Polinyà

El Ple de l’Ajuntament de la Llagosta va aprovar ahir per unanimitat l’adhesió del Consistori al conveni per a la prestació del servei de taxi en l’àmbit territorial dels municipis de Sentmenat i Polinyà. Aquest va ser un dels punts que es van tractar durant la sessió de caràcter extraordinari, que va obrir l’alcalde, Óscar Sierra, amb unes paraules de record sobre la figura d’Enric Alonso, exregidor del PSUC a la Llagosta mort ahir mateix i pare de Jordi Alonso, actual edil d’ICV-EUiA a la nostra població.

L’Ajuntament s’adhereix a aquest acord a petició de tots els taxistes de la Llagosta. L’objectiu és que tots els municipis de l’Eix de la riera de Caldes, del qual forma part la nostra localitat, se sumin a aquest conveni al més aviat possible.

El regidor de Serveis Municipals, Jordi Jiménez, va explicar que l’adhesió a aquest conveni és una bona opció per als taxistes i per als veïns.

El portaveu del grup municipal d’ICV-EUiA, Alberto López, va dir que el conveni obliga a canviar el color dels taxis en dos mesos i va preguntar si tots els taxistes estaven d’acord. El portaveu del grup municipal socialista, Raúl Valero, li va respondre que s’havia acordat anar adaptant el color de forma progressiva quan els taxistes canviessin els seus vehicles per uns de nous i no pintar els que tenen ara.

L’alcalde, Óscar Sierra, va explicar que l’objectiu és que tots els municipis de l’Eix de la riera de Caldes s’adhereixin al conveni.

Durant el ple també va ser aprovat el compte general municipal de l’exercici 2014 amb els vots a favor d’ICV-EUiA, Ciutadans i Esquerra Republicana i les abstencions del PSC, PP i CDC. En aquest punt ningú no va prendre la paraula.

Ahir també es va aprovar una modificació del pressupost municipal d’aquest any per un import total de 111.250 euros amb el vot a favor dels tres partits de l’equip de govern; en contra d’ICV-EUiA, i amb les abstencions de Ciutadans i d’Esquerra.

El portaveu del grup municipal d’ICV-EUiA, Alberto López, va recordar que fa un any el PSC va votar en contra d’una modificació similar.

El portaveu socialista, Raúl Valero, va dir que ara el fons de contingència es destina a pagar despeses judicials.

Alberto López va preguntar sobre la modificació a la partida de la consergeria del Centre Cultural. La regidora d’Hisenda, Conchi Jiménez, li va respondre que en Recursos Humans tot continuava igual que ho havia deixat l’anterior equip de govern.

L’alcalde, Óscar Sierra, va explicar que s’hauran de fer altres modificacions pressupostàries i que aleshores es decidirà a què es destina l’estalvi aprovat fa uns mesos en els sous dels càrrecs polítics.

El ple extraordinari que va celebrar ahir l’Ajuntament de la Llagosta va durar poc menys d’una hora i va ser retransmès per Ràdio la Llagosta Emissora Municipal.

Publicitat

Publicitat

Més notícies