Divendres, 26 abril 2024
15.2 C
La Llagosta

Mor Enric Alonso, exregidor del PSUC a l’Ajuntament de la Llagosta (1983-1987)

Fotografia: twitter Enric Alonso.
Fotografia: twitter Enric Alonso.

Aquest dijous ha mort Enric Alonso a l’edat dels 65 anys. Alonso havia estat regidor del Partit Socialista Unificat de Catalunya (PSUC) a l’Ajuntament de la Llagosta durant el segon mandat democràtic entre 1983 i 1987. Anteriorment, a finals de 1981, havia començat a treballar a l’Ajuntament de la Llagosta i va iniciar la militància en CCOO.

Alonso també va ser un dels fundadors, i també un dels presidents, que va tenir al llarg de la seva història l’Associació de Veïns de la Llagosta. De fet, Alonso va cedir uns elements del seu fons documental personal a l’Arxiu Municipal de l’Ajuntament sobre l’antiga Associació el maig de 2015. Els documents lliurats eren sobre actes de legalització, estatuts de l’entitat o fotografies d’accions per reivindicar la creació del que uns anys més tard es va convertir en el Parc Popular, entre altres documents.

La vida d’Enric Alonso va estar lligada a CCOO ja que va ser un dels fundadors del Sector de l’Administració Local de l’FSAP, antiga federació de l’Administració pública, i dirigent de la secció sindical de CCOO de l’Ajuntament de Mollet, on va treballar del 1985 fins al 2011 quan es va jubilar.

Enric Alonso havia manifestat la voluntat de no tenir cap mena de cerimònia ni acte públic després de la seva mort.

Publicitat

Publicitat

Més notícies