Dilluns, 27 maig 2024
22 C
La Llagosta

La Sala de Plens es va omplir de comerciants per escoltar Victor Küppers

Victor Küppers va donar ahir als comerciants de la Llagosta pautes per afrontar amb optimisme el seu dia a dia. L’expert en psicologia positiva aplicada als negocis va destacar que cal definir bé el que és important i relativitzar els problemes.

La Sala de plens de l’Ajuntament de la Llagosta va acollir ahir a la tarda una xerrada organitzada per l’Associació de Comerciants i Serveis, ACIS. La conferència va comptar amb una assistència força elevada. L’objectiu de l’acte era donar eines per afrontar l’actual situació de desànim que, segons conferenciant i organitzadors, pateix el comerç actualment.

El formador i conferenciant Victor Küppers, que és llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses i doctor en Humanitats, va fer incidència en la necessitat de veure la vida amb entusiasme i que ” l’últim que s’ha de perdre són els ànims”. Un comerciant positiu provoca un major benestar en els seus clients i això ajuda a mantenir el negoci.

 

Publicitat

Publicitat

Més notícies