La Sala de Plens es va omplir de comerciants per escoltar Victor Küppers

0
131

Victor Küppers va donar ahir als comerciants de la Llagosta pautes per afrontar amb optimisme el seu dia a dia. L’expert en psicologia positiva aplicada als negocis va destacar que cal definir bé el que és important i relativitzar els problemes.

La Sala de plens de l’Ajuntament de la Llagosta va acollir ahir a la tarda una xerrada organitzada per l’Associació de Comerciants i Serveis, ACIS. La conferència va comptar amb una assistència força elevada. L’objectiu de l’acte era donar eines per afrontar l’actual situació de desànim que, segons conferenciant i organitzadors, pateix el comerç actualment.

El formador i conferenciant Victor Küppers, que és llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses i doctor en Humanitats, va fer incidència en la necessitat de veure la vida amb entusiasme i que ” l’últim que s’ha de perdre són els ànims”. Un comerciant positiu provoca un major benestar en els seus clients i això ajuda a mantenir el negoci.

 

Publicitat