Diumenge, 21 abril 2024
14.2 C
La Llagosta

El Consistori de la Llagosta celebra aquesta tarda un ple extraordinari

L’Ajuntament de la Llagosta celebrarà avui a partir de les set de la tarda un ple extraordinari durant el qual se sotmetrà a aprovació l’adhesió del Consistori al conveni per a la prestació del servei de taxi en l’àmbit territorial dels municipis de Sentmenat i Polinyà i l’aprovació de les tarifes. La sessió començarà a les set.

L’Ajuntament s’adherirà a aquest acord a petició dels taxistes de la Llagosta. L’objectiu és que tots els municipis de l’Eix de la riera de Caldes, del qual forma part la nostra localitat, se sumin a aquest conveni al més aviat possible.

Durant la sessió, també està previst aprovar el compte general municipal de l’exercici 2014 i una modificació del pressupost d’aquest any.

El ple serà retransmès per Ràdio la Llagosta Emissora Municipal.

Publicitat

Publicitat

Més notícies