Divendres, 19 juliol 2024
28.5 C
La Llagosta

Cinc membres de l’Okinawa Team són condecorats al Japó

Cinc esportistes de l’Escola Okinawa Team de la Llagosta van ser condecorats al Butokuden del Japó amb la medalla Nippon Sebuikan Goju-Ryu Zenkoro després de superar diverses proves d’arts marcials. En concret van participar en el viatge japonès el director de l’Okinawa Team, Patrick Oviedo, i quatre dels seus alumnes: Jordi Téllez, Andrés Godino, Núria Molina i Lidia Merino. Els llagostencs van ser al país oriental del 9 al 25 de setembre.

Durant l’estada al Japó, concretament a la ciutat de Kyoto, l’expedició llagostenca es va formar a l’emblemàtica sala de les virtuts marcials, el Butokuden, on els membres de l’Okinawa Team van estudiar quatre arts japoneses: Okinawa Goju-ryu Karate, Toyama-Ryu Iaido Morinaga-Ha, Aikikaï Aikido y Miura-Ryu Sohei-Ha Yawara.

El sensei Kawano Kancho va admetre als llagostencs amb la distinció Uchi-Deshi en Seibukan Goju-Ryu Zenkoren i a l’abril de 2017 el sensei Teófilo Fonseca visitarà l’Okinawa Team per continuar la seva formació.

Publicitat

Publicitat

Més notícies