Cinc membres de l’Okinawa Team són condecorats al Japó

0
75

Cinc esportistes de l’Escola Okinawa Team de la Llagosta van ser condecorats al Butokuden del Japó amb la medalla Nippon Sebuikan Goju-Ryu Zenkoro després de superar diverses proves d’arts marcials. En concret van participar en el viatge japonès el director de l’Okinawa Team, Patrick Oviedo, i quatre dels seus alumnes: Jordi Téllez, Andrés Godino, Núria Molina i Lidia Merino. Els llagostencs van ser al país oriental del 9 al 25 de setembre.

Durant l’estada al Japó, concretament a la ciutat de Kyoto, l’expedició llagostenca es va formar a l’emblemàtica sala de les virtuts marcials, el Butokuden, on els membres de l’Okinawa Team van estudiar quatre arts japoneses: Okinawa Goju-ryu Karate, Toyama-Ryu Iaido Morinaga-Ha, Aikikaï Aikido y Miura-Ryu Sohei-Ha Yawara.

El sensei Kawano Kancho va admetre als llagostencs amb la distinció Uchi-Deshi en Seibukan Goju-Ryu Zenkoren i a l’abril de 2017 el sensei Teófilo Fonseca visitarà l’Okinawa Team per continuar la seva formació.

Publicitat