Diumenge, 21 abril 2024
14.2 C
La Llagosta

El Viejas Glorias s’imposa a Sabadell i segueix colíder

El Club Deportivo Viejas Glorias va sumar el cap de setmana una nova golejada del que va de temporada. Els de Júlio Giménez van guanyar el quart partit en quatre jornades i ocupen el liderat de la Divisió d’Honor de veterans amb 12 punts, que són els mateixos que el segon classificat, el Tibidabo B, que té pitjor diferència de gols.

Els llagostencs van guanyar 0 a 6 contra un dels equips novells de la categoria, la Unión de la Salud de Sabadell. A la mitja part el Viejas Glorias guanyava 0 a 2 amb gols de Muñoz i Óscar. A la represa el domini visitant va ser més evident amb quatre gols consecutius: Fernández feia pujar el tercer gol de penal, Carmona amb una vaselina feia el quart i Valero rubricava la golejada amb dos gols més.

Aquest dissabte el Viejas Glorias rep en la cinquena jornada el Raudo y Veloz al camp Municipal Joan Gelabert a les 17 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies