Diumenge, 21 abril 2024
14.2 C
La Llagosta

El sènior A del FS Unión Llagostense comença la lliga amb una victòria clara

El primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense va guanyar dissabte per 5 a 2 l’Inter-Ca la Meritxell de Lliçà de Vall en el primer partit de la lliga 2015-2016. Els llagostencs no van tenir cap problema per sumar els tres punts.

Després d’un inici fluix, el conjunt de la nostra localitat es va centrar i va marcar tres gols. Els visitants van reduir les diferències i, al descans, es va arribar amb un marcador de 3 a 1. A la segona part, la Unión Llagostense va fer el 4 a 1. Els de Lliçà de Vall van aconseguir el 4 a 2 i els locals van sentenciar amb un cinquè gol. Alberto Joyera va fer tres gols i José Muñoz i Juan Carlos un cadascun.

La Unión Llagostense és tercer amb tres punts, empatat amb el líder, l’Olimaja. El proper cap de setmana, anirà a la pista de l’Olímpic Argentona, que en la primera jornada va empatar a dos gols contra el Lloret Esportiu.

D’altra banda, el sènior B de la Unión Llagostense va guanyar diumenge per 7 a 3 el Sant Cebrià de Vallalta. Els llagostencs se situen en primera posició al grup A de la Primera Territorial. El proper cap de setmana, jugaran contra l’Olímpic Argentona B, que va començar la lliga amb una derrota.

Publicitat

Publicitat

Més notícies