El sènior A del FS Unión Llagostense comença la lliga amb una victòria clara

0
6

El primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense va guanyar dissabte per 5 a 2 l’Inter-Ca la Meritxell de Lliçà de Vall en el primer partit de la lliga 2015-2016. Els llagostencs no van tenir cap problema per sumar els tres punts.

Després d’un inici fluix, el conjunt de la nostra localitat es va centrar i va marcar tres gols. Els visitants van reduir les diferències i, al descans, es va arribar amb un marcador de 3 a 1. A la segona part, la Unión Llagostense va fer el 4 a 1. Els de Lliçà de Vall van aconseguir el 4 a 2 i els locals van sentenciar amb un cinquè gol. Alberto Joyera va fer tres gols i José Muñoz i Juan Carlos un cadascun.

La Unión Llagostense és tercer amb tres punts, empatat amb el líder, l’Olimaja. El proper cap de setmana, anirà a la pista de l’Olímpic Argentona, que en la primera jornada va empatar a dos gols contra el Lloret Esportiu.

D’altra banda, el sènior B de la Unión Llagostense va guanyar diumenge per 7 a 3 el Sant Cebrià de Vallalta. Els llagostencs se situen en primera posició al grup A de la Primera Territorial. El proper cap de setmana, jugaran contra l’Olímpic Argentona B, que va començar la lliga amb una derrota.

Publicitat

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí