Dissabte, 15 juny 2024
19 C
La Llagosta

El CE la Llagosta goleja el Cerdanyola B amb un triplet de Sebastian Ionut (0-4)

El primer equip del Club Esportiu la Llagosta va golejar el Cerdanyola B per 0 a 4 en la tercera jornada de la Quarta Catalana, al grup 8. Els llagostencs es van imposar amb comoditat el dissabte passat amb el triplet de gols de Sebastian Ionut Raduta i la diana de Mingo Romero.

El conjunt d’Humberto Velasco va dominar el partit de principi a fi amb un clar domini de la pilota. A la mitja part els llagostencs van marxar al vestidor amb dos gols després de ls dianes de Sebastian al minut 26 i de Mingo al minut al 36. A la represa va seguir el bon joc visitant i amb dos gols més de Sebastian van tancar el resultat.

Amb la victòria, el CE la Llagosta ocupa el tercer lloc amb 7 punts i està a tan sols 2 punts dels colíders de la Lourdes i el Sant Fost, primer i segon respectivament. Tot i que es dóna la circumstància que l’equip llagostenc és l’únic conjunt del grup que encara no ha encaixat cap gol. En la propera jornada, el primer equip de la nostra localitat rep el Can Mas Ripollet al camp Municipal del Joan Gelabert a les 15.30 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies