Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

L’ACIS organitza una xerrada motivacional sobre comerç amb Victor Küppers

victor-kuppers
Victor Küppers

L’Associació de Comerciants i Serveis de la Llagosta, amb la col·laboració de l’Ajuntament, organitza demà una xerrada per a persones vinculades al sector comercial i de serveis de la Llagosta sobre els problemes que afecten el comerç i com superar-los.

La ponència anirà a càrrec de Victor Küppers, formador i conferenciant llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses i doctor en Humanitats. Küppers és expert en psicologia positiva aplicada als negocis i ha fet múltiples conferències motivacionals a diversos sectors empresarials.

La xerrada tindrà lloc a la Sala de Plens de l’Ajuntament a les 20.30 h i és oberta a tothom.

Publicitat

Publicitat

Més notícies