Dimarts, 16 juliol 2024
24.4 C
La Llagosta

Els primers equips masculí i femení del JH la Llagosta perden el primer partit de lliga

Els primers equips masculí i femení del Joventut Handbol la Llagosta van perdre en la primera jornada del campionat. El sènior masculí va caure a casa contra les Franqueses; mentre que el femení ho va fer a domicili contra el Sant Quirze B.

En la Segona Catalana masculina, el conjunt masculí va perdre al poliesportiu Antonio García Robledo per 25 a 28 i ara és quart per la cua. El proper partit del conjunt de la nostra localitat serà el dissabte a domicili contra el Banyoles B.

En la Primera Catalana femenina, el JH la Llagosta va perdre contra un dels rivals més complicats de la categoria, el Sant Quirze B, per 23 a 18. Les llagostenques ocupen el cinquè lloc per la cua i en la segona jornada reben el Palautordera el dissabte al poliesportiu Antonio García Robledo a les 17.45 h.

Pel que fa l’equip de veterans femení de l’entitat del JH la Llagosta, aquesta setmana el conjunt començarà els entrenaments. L’equip s’adreça a dones majors de 30 anys i les sessions tindran lloc cada dimecres al poliesportiu Antonio García Robledo de 20.45 a 22 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies