Diumenge, 16 juny 2024
18.6 C
La Llagosta

Primera derrota de la temporada del sènior del Club Deportivo la Concòrdia

El sènior del Club Deportivo la Concòrdia va perdre dissabte a casa contra el San Isidro de Tenerife per 2 a 3. Les de la nostra localitat van fallar moltes ocasions, mentre que les visitants van aprofitar les tres oportunitats que van tenir.

El San Isidro va fer el 0 a 1 al minut 7. Poc després, les visitants van marcar de penal el 0 a 2. Anna va retallar diferències, però després va arribar l’1 a 3. Abans del descans, Sònia Ancosta va aconseguir el 2 a 3. A la segona part, la Concòrdia va buscar el gol, però li va faltar encert.

Després d’encaixar la primera derrota de la temporada, la Concòrdia ocupa la quarta posició amb tres punts, a tres del líder, el San Isidro, i empatada amb el seu proper rival, el Centelles, que ve de perdre per 1 a 0 contra el Santa Rosa.

Publicitat

Publicitat

Més notícies