Dijous, 20 juny 2024
23.2 C
La Llagosta

L’atur a la Llagosta es manté estable el mes de setembre

La Llagosta és dels pocs municipis del Vallès Oriental on l’atur no ha augmentat el mes de setembre. Aquest mes passat, el municipi registra un total de 1.103 persones inscrites a les Oficines de Treball, una menys que a l’agost. D’aquesta manera, la taxa d’atur es manté pràcticament igual, al 17,51%.

La dada més rellevant és la reducció interanual de les persones desocupades. En comparació amb el mateix període de l’any anterior, a la Llagosta es registren 192 aturats menys, una variació relativa del -14,83%, gairebé quinze punts per sota de l’atur registrat al setembre de 2014.

Al conjunt de la comarca, en canvi, l’atur augmenta al setembre un 1, 21% respecte al mes d’agost, i ara hi ha 355 persones més desocupades. Tot i així, el creixement intermensual de l’atur és inferior al registrat al conjunt de Catalunya. Amb l’increment de l’atur d’aquest setembre es mantenen dos mesos consecutius de creixement. La taxa d’atur registrada (segons el càlcul elaborat per l’Observatori-Centre d’Estudis del Consell Comarcal del Vallès Oriental) creix fins a situar-se en el 15,95%.

Publicitat

Publicitat

Més notícies