Diumenge, 19 maig 2024
20.6 C
La Llagosta

L’Ajuntament incrementarà aquest any les beques d’escolarització i menjadors

L’Ajuntament de la Llagosta incrementarà aquest curs les beques destinades a l’escolarització i als menjadors dels estudiants de la nostra localitat. Així ho ha assegurat l’alcalde, Óscar Sierra.

Fins al 15 d’octubre està obert el període de presentació de sol·licituds per accedir a l’ajut que atorga l’Ajuntament per a l’escolarització. Les persones interessades s’han d’adreçar a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania.

De forma paral·lela, el Consistori està realitzant amb èxit les gestions per incrementar les beques que provénen d’altres administracions, com ara el Consell Comarcal i la Diputació de Barcelona.

Actualment, els Serveis Socials de l’Ajuntament de la Llagosta gestionen i posen a l’abast de totes les famílies del municipi de forma permanent durant tot el curs l’accés a ajuts com ara els menjadors escolars (tant dels centres educatius d’Infantil i Primària com de l’escola bressol municipal) i les beques d’escolarització. A més, hi ha una coordinació constant amb les escoles i instituts per detectar situacions de risc d’exclusió social.

L’Ajuntament de la Llagosta també impulsarà enguany la creació d’un fons per combatre la pobresa energètica amb l’objectiu de donar suport a les famílies amb problemes per fer front al pagament de subministraments bàsics com ara l’aigua, el gas o l’electricitat.

Publicitat

Publicitat

Més notícies