Dilluns, 27 maig 2024
22 C
La Llagosta

El Vallag guanya el derbi contra el filial del JH la Llagosta

El sènior de l’Handbol Club Vallag va guanyar el derbi contra el filial del Joventut Handbol la Llagosta en el partit de la primera jornada de la Tercera Catalana. L’equip taronja es va imposar 33 a 26 en un duel que va dominar a partir del minut 10. El compromís es va disputar el dissabte al poliesportiu Antonio García Robledo amb un pavelló ple de gom a gom.

El derbi local va ser intens de principi a fi. Tot i això, el Vallag va superar el rival a partir del minut 10 a l’electrònic i no va deixar capgirar-se el marcador en cap moment. Per banda del Vallag es va donar la circumstància que l’entrenador Pedro Iglesias va ser també jugador. A la represa va millorar el joc del filial del Joventut Handbol la Llagosta però sense efectes en el resultat final.

Amb la victòria, el Vallag s’ha ficat al segon lloc de la Tercera Catalana amb 2 punts i el filial del Joventut Handbol és penúltim. La propera jornada, el Vallag juga a la pista de la Salle Montcada, encara amb horari i dia a determinar; mentre que el Joventut Handbol d’Eulalio Cabrera rebrà l’Handbol Sant Cugat C el dissabte al poliesportiu Antonio García Robledo a les 19.30 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies