Dissabte, 15 juny 2024
19 C
La Llagosta

Prèvia esportiva del cap de setmana del 3 i 4 d’octubre

Aquest cap de setmana tots els equips sèniors de la Llagosta ja estan en competició oficial. Els darrers han estat el Fútbol Sala Unión Llagostense i els equips d’handbol amb l’Handbol Club Vallag i els del Joventut Handbol la Llagosta.

En futbol sala, el sènior femení del Club Deportivo la Concòrdia disputa la segona jornada de la segona Nacional. Les de Tati Torres juguen el dissabte contra el Club Deportivo San Isidro, de les Illes Canàries, a les 17 h al CEM El Turó. Les llagostenques ocupen el quart lloc amb 3 punts, els mateixos que el San Isidro al primer lloc. Pel que fa el FS Unión Llagostense, el primer equip debuta el dissabte a la Primera Nacional contra l’Inter-Ca La Meritxell Lliçà de Vall el dissabte al CEM El Turó a les 18.45 h. El segon equip, a la Primera Territorial, rep el Sant Cebrià Vallalta el diumenge al CEM El turó a les 12 h.

En futbol, a la Quarta Catalana, grup 8, el CE la Llagosta juga la tercera jornada i visita el camp del Cerdanyola del Vallès B. Els llagostencs són tercers amb 4 punts, mentre que els del Vallès Occidental són quarts amb 3 punts. El compromís serà el dissabte a les 19 h. Pel que fa el Viejas Glorias, a la Divisió d’Honor de veterans, defensa liderat en la seva visita en la quarta jornada al camp de La Unión la Salud el dissabte.

En handbol, el primer equip masculí del Joventut Handbol la Llagosta juga la primera jornada de la segona Catalana contra les Franqueses al poliesportiu Antonio García Robledo el dissabte a les 19.30 h. Pel que fa a la Tercera Catalana, derbi llagostenc el dissabte entre el Vallag i el filial del Joventut handbol. Tots dos equips s’enfronten el dissabte al poliesportiu Antonio García Robledo a les 17.30 h. Pel que fa en la Primera catalana femenina, el Joventut Handbol visita la pista del Sant Quirze B el dissabte a les 20.30 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies