Dimarts, 04 octubre 2022
18.1 C
La Llagosta

Les Seleccions Catalanes d’Handbol Femenines tornaran a entrenar a la Llagosta

La Llagosta acollirà diumenge un nou entrenament de les Seleccions Catalanes d’Handbol Femenines de les categories Infantil i Cadet. Els dos equips estan preparant la seva participació al Campionat d’Espanya 2016 de seleccions territorials.

Els entrenaments es faran al Polesportiu Antonio García Robledo de les 15.30 h a les 20 h. A les sessions preparatòries participaran les noies dels equips del Joventut Handbol, concretament, amb l’equip català infantil estan convocades Aurea Pino, Carla Canalejas, Célia Jiménez, Yaiza Rubio i Karla García.

Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament de la Llagosta i el Joventut Handbol la Llagosta volen donar suport a la Federació Catalana d’Handbol i col·laborar en el bon desenvolupament de les Seleccions Catalanes Femenines, així com en el recolzament al Pla de Millora de l’Handbol Femení impulsat per la mateixa Federació.

Publicitat

Publicitat