Divendres, 24 maig 2024
15.6 C
La Llagosta

Les Seleccions Catalanes d’Handbol Femenines tornaran a entrenar a la Llagosta

La Llagosta acollirà diumenge un nou entrenament de les Seleccions Catalanes d’Handbol Femenines de les categories Infantil i Cadet. Els dos equips estan preparant la seva participació al Campionat d’Espanya 2016 de seleccions territorials.

Els entrenaments es faran al Polesportiu Antonio García Robledo de les 15.30 h a les 20 h. A les sessions preparatòries participaran les noies dels equips del Joventut Handbol, concretament, amb l’equip català infantil estan convocades Aurea Pino, Carla Canalejas, Célia Jiménez, Yaiza Rubio i Karla García.

Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament de la Llagosta i el Joventut Handbol la Llagosta volen donar suport a la Federació Catalana d’Handbol i col·laborar en el bon desenvolupament de les Seleccions Catalanes Femenines, així com en el recolzament al Pla de Millora de l’Handbol Femení impulsat per la mateixa Federació.

Publicitat

Publicitat

Més notícies