Dissabte, 15 juny 2024
19 C
La Llagosta

Les Llagostes de l’Avern participen a la Trobada de Bestiari del Vallès i Maresme a Terrassa

CORREFOC FM 2015 018
L’Espurna llagostenca

Les Llagostes de l’Avern participaran dissabte a la Trobada del Bestiari Festiu del Vallès i Maresme, que se celebrarà a Terrassa. El grup de Diables acudirà a la cita amb la seva bèstia de foc, l’Espurna.

Terrassa celebra així els 30 anys de la seva bèstia, el Bitxo del Torrent Mitger. La trobada aplegarà 32 bèsties i colles de poblacions dels dos Vallesos i el Maresme.

L’aniversari de la colla terrassenca tindrà lloc durant tot el dia a la Plaça de Can Roca. A les 10 h es farà la rebuda de les altres colles participants i la plantada de bèsties. Tot seguit, hi haurà xocolatada, el ball de lluïment i l’acte institucional. A les 14 h, les colles celebraran un dinar de germanor per agafar forces per a les activitats de tarda, el segon ball de lluïment i el correfoc conjunt de les bèsties convidades.

Amb aquesta sortida les Llagostes de l’Avern acomiaden la temporada de foc fins l’any vinent. Tot i així, seguiran fent activitats fins a finals d’any.

Publicitat

Publicitat

Més notícies