Divendres, 24 maig 2024
16.4 C
La Llagosta

Vallag i JH la Llagosta B s’enfronten el dissabte al poliesportiu Antonio García Robledo

El sènior masculí de l’Handbol Club Vallag i el filial del Joventut Handbol la Llagosta s’enfrontaran el dissabte en la primera jornada del campionat de la Tercera Catalana. El compromís es jugarà al poliesportiu Antonio García Robledo a les 17.30 h i el Vallag jugarà com a local.

L’Handbol Vallag arriba al derbi llagostenc després de guanyar el passat cap de setmana el torneig de Rubí contra dos equips de superior categoria. Els llagostencs, a més, s’han reforçat amb la incorporació de Pedro Iglesias, que compaginarà la tasca d’entrenador del mateix equip.

Pel que fa el filial del Joventut Handbol la Llagosta, entrenat per Eulálio Cabrera, és un equip de nova formació completament nou. Tot i això, l’objectiu d’inici de l’equip llagostenc és intentar fer l’ascens.

Publicitat

Publicitat

Més notícies