L’Escola d’Adults inaugura el nou curs amb més de 560 alumnes matriculats

0
127
adults nou curs 004
Actuació del duet de l’Escola Municipal de Música de la Llagosta

El Centre de Formació d’Adults de la Llagosta ha inaugurat oficialment el curs 2015-2016 aquesta tarda en un acte al Centre Cultural. La festa ha servit per presentar el professorat del centre i l’oferta educativa del curs a l’alumnat, i donar la benvinguda a tots els estudiants. Enguany, l’equip docent compta amb una nova mestra a mitja jornada que reforçarà les assignatures de llengües estrangeres.

Com és habitual, l’acte ha comptat amb la participació d’un convidat. Enguany, el centre ha volgut cedir aquest honor a l’Escola Municipal de Música de la Llagosta, amb qui l’Escola d’Adults vol, d’aquesta manera, compartir experiències sobre l’educació. L’Escola de Música ha ofert una actuació de guitarra i violí a càrrec de dos dels seus professors.

A banda del concert, alumnes i exalumnes del centre han compartit les seves vivències durant la seva estada a l’Escola d’Adults i han encoratjat la resta de l’alumnat a seguir endavant amb els estudis.

L’Escola d’Adults, que va iniciar les classes a mitjans de setembre, manté oberta encara la matriculació per als cursos que imparteix. Hores d’ara, més de 560 alumnes ja estan inscrits al centre.

Publicitat