Diumenge, 21 abril 2024
15.2 C
La Llagosta

L’Escola d’Adults inaugura el nou curs amb més de 560 alumnes matriculats

adults nou curs 004
Actuació del duet de l’Escola Municipal de Música de la Llagosta

El Centre de Formació d’Adults de la Llagosta ha inaugurat oficialment el curs 2015-2016 aquesta tarda en un acte al Centre Cultural. La festa ha servit per presentar el professorat del centre i l’oferta educativa del curs a l’alumnat, i donar la benvinguda a tots els estudiants. Enguany, l’equip docent compta amb una nova mestra a mitja jornada que reforçarà les assignatures de llengües estrangeres.

Com és habitual, l’acte ha comptat amb la participació d’un convidat. Enguany, el centre ha volgut cedir aquest honor a l’Escola Municipal de Música de la Llagosta, amb qui l’Escola d’Adults vol, d’aquesta manera, compartir experiències sobre l’educació. L’Escola de Música ha ofert una actuació de guitarra i violí a càrrec de dos dels seus professors.

A banda del concert, alumnes i exalumnes del centre han compartit les seves vivències durant la seva estada a l’Escola d’Adults i han encoratjat la resta de l’alumnat a seguir endavant amb els estudis.

L’Escola d’Adults, que va iniciar les classes a mitjans de setembre, manté oberta encara la matriculació per als cursos que imparteix. Hores d’ara, més de 560 alumnes ja estan inscrits al centre.

Publicitat

Publicitat

Més notícies