Diumenge, 21 abril 2024
14.2 C
La Llagosta

Els dos sèniors de la Unión Llagostense comencen la lliga el cap de setmana

El primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense jugarà dissabte el primer partit de la lliga 2015-2016 contra l’Inter-Ca la Meritxell de Lliçà de Vall. L’enfrontament tindrà lloc a partir de les 18.45 hores al Complex Esportiu Municipal El Turó.

Els dos sèniors de la Unión Llagostense havien de començar la lliga el cap de setmana passat, però finalment tots els partits van ser ajornats per problemes al si de la Federació. Aquesta primera jornada es disputarà el cap de setmana del 10 i 11 d’octubre.

El primer equip de la Unión Llagostense s’ha reforçat aquests dies amb la incorporació d’un porter i la plantilla encara no està tancada. El conjunt llagostenc jugarà aquesta temporada al grup B de la Primera Nacional Catalana després de l’ascens aconseguit la lliga passada.

Per la seva part, el sènior B de la Unión Llagostense començarà la lliga diumenge a casa contra el Sant Cebrià de Vallalta. Els de la nostra localitat jugaran al grup A de la Primera Territorial.

Publicitat

Publicitat

Més notícies