Dissabte, 18 maig 2024
18.6 C
La Llagosta

El JH la Llagosta s’estrena a la Segona Catalana contra les Franqueses

El primer equip masculí del Joventut Handbol la Llagosta iniciarà la Segona Catalana, al grup B, el dissabte contra les Franqueses al poliesportiu Antonio García Robledo. El partit tindrà lloc el dissabte a les 19.30 h.

El sènior del Joventut handbol inicia la segona temporada a la Segona Catalana i ha confiat la batuta de l’equip a Xavi Canalejas, que ja va acabar com a entrenador del curs passat després de la marxa de Luis Canalejas. L’equip ha reduït el nombre de jugadors de la plantilla d’una vintena fins als quinze actuals amb quatre fitxatges.

Pel que fa el sènior femení del Joventut Handbol la Llagosta, inicia per tercer any consecutiu a la Primera Catalana, al grup C. L’equip llagostenc debuta a la pista d’un dels equips favorits per pujar, l’Handbol Sant Quirze B. El compromís tindrà lloc el dissabte a les 20.30 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies