Dijous, 25 abril 2024
13.6 C
La Llagosta

Xerrics la Llagosta prepara una programació especial per celebrar Tots Sants

Xerrics la Llagosta prepara aquests dies una programació especial d’activitats per commemorar Tots Sants. Sota el nom Nit d’Ànimes, l’entitat, amb la col·laboració d’altres associacions i serveis del municipi, farà diverses activitats durant tota la tarda del dia 30 a la plaça d’Antoni Baqué.  La festa pretén agafar el relleu de la Carbastanya, la celebració que organitzava La Llagosta + Activa. Enguany, l’entitat no ha pogut fer-se càrrec de l’esdeveniment i Xerrics ha decidit celebrar una festa similar però centrada en la tradició catalana de Tots Sants.

Una d’aquestes propostes és un concurs de relats de por i misteri al voltant de la festivitat de Tots Sants, que es fa amb la col·laboració de la Biblioteca de la Llagosta. A partir de demà la Biblioteca ja disposarà de les bases de participació. Tots els relats es poden entregar al mateix equipament entre l’1 i el 24 d’octubre. L’únic requisit per prendre-hi part és tenir més de 12 anys. Entre els dies 25 i 29, un jurat format per membres de Xerrics, la Biblioteca municipal i l’Ajuntament de la Llagosta deliberarà els noms dels guanyadors dels tres premis. El dia 30, celebració de la Nit d’Ànimes, es farà la lectura dels tres relats seleccionats i s’entregaran els premis als seus autors.

Una altra de les propostes que ja comença demà i que ha estat impulsada per Xerrics són les Jornades Gastronòmiques. El Forn de pa Ribas, la Pastisseria Pi i la pastisseria Dolç Estil oferiran productes típics de temporada durant tot el mes. A més, a la Nit d’Ànimes se sortejarà una safata de dolços elaborats pels tres establiments entre els participants.

Publicitat

Publicitat

Més notícies