Xerrics la Llagosta prepara una programació especial per celebrar Tots Sants

0
119

Xerrics la Llagosta prepara aquests dies una programació especial d’activitats per commemorar Tots Sants. Sota el nom Nit d’Ànimes, l’entitat, amb la col·laboració d’altres associacions i serveis del municipi, farà diverses activitats durant tota la tarda del dia 30 a la plaça d’Antoni Baqué.  La festa pretén agafar el relleu de la Carbastanya, la celebració que organitzava La Llagosta + Activa. Enguany, l’entitat no ha pogut fer-se càrrec de l’esdeveniment i Xerrics ha decidit celebrar una festa similar però centrada en la tradició catalana de Tots Sants.

Una d’aquestes propostes és un concurs de relats de por i misteri al voltant de la festivitat de Tots Sants, que es fa amb la col·laboració de la Biblioteca de la Llagosta. A partir de demà la Biblioteca ja disposarà de les bases de participació. Tots els relats es poden entregar al mateix equipament entre l’1 i el 24 d’octubre. L’únic requisit per prendre-hi part és tenir més de 12 anys. Entre els dies 25 i 29, un jurat format per membres de Xerrics, la Biblioteca municipal i l’Ajuntament de la Llagosta deliberarà els noms dels guanyadors dels tres premis. El dia 30, celebració de la Nit d’Ànimes, es farà la lectura dels tres relats seleccionats i s’entregaran els premis als seus autors.

Una altra de les propostes que ja comença demà i que ha estat impulsada per Xerrics són les Jornades Gastronòmiques. El Forn de pa Ribas, la Pastisseria Pi i la pastisseria Dolç Estil oferiran productes típics de temporada durant tot el mes. A més, a la Nit d’Ànimes se sortejarà una safata de dolços elaborats pels tres establiments entre els participants.

Publicitat