Divendres, 19 abril 2024
18.4 C
La Llagosta

L’Ajuntament convoca els Ajuts d’escolarització per al curs 2015-2016

L’Ajuntament de la Llagosta ha obert avui la convocatòria per accedir als Ajuts d’escolarització per al curs 2015-2016. El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el dijous 15 d’octubre.

Amb aquesta acció, el Consistori llagostenc vol atorgar ajuts d’escolarització als alumnes empadronats al nostre municipi, matriculats en centres públics o privats concertats d’educació infantil, primària o secundària, que es trobin en una situació familiar amb necessitats econòmiques.

Les bases de la convocatòria, amb els requisits econòmics per optar a l’ajut, es poden consultar al web municipal, www.llagosta.cat i a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania.

L’import de l’ajut és de 90 euros per alumne. L’Ajuntament ingressarà aquesta quantitat a cada beneficiari al número de compte establert pel centre educatiu al que assisteix l’infant. L’escola gestionarà el pagament de les despeses de material i de les activitats corresponents.

Les sol·licituds per optar als Ajuts d’escolarització municipal es poden presentar a l’OAC, a la plaça d’Antoni Baqué, de dilluns a divendres de 20.30 a 14h, i els dimarts i els dijous de 16 a 20 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies