Diumenge, 10 desembre 2023
12.5 C
La Llagosta

El llagostenc Manel Cruz debuta a la Lliga Nacional Juvenil de futbol

El llagostenc Manel Cruz ha debutat a la Lliga Nacional Juvenil aquesta temporada. El futbolista, de 17 anys, juga amb el Club Futbol Mollet Unió Esportiva a la segona màxima competició estatal de juvenils.

Cruz està sent un dels jugadors fixos dins de l’esquema tàctic del juvenil molletà i ha estat titular ens els primers cinc partits de lliga. El jugador de la nostra localitat juga a l’eix de la defensa i aquesta temporada ja ha jugat contra equips de renom com la Damm B o el Barcelona B. De fet, contra el Barça van jugar el cap de setmana passat i tot i perdre per 0 a 3, Cruz va estar a punt de marcar un gol.

El jugador es va formar a les categories inferiors del Club Esportiu la Llagosta i va passar ràpidament a la base de l’Esport Club Granollers. Des de fa tres temporades juga al CF Mollet UE, sent una temporada de cadet i dos de juvenil.

Publicitat

Publicitat

Més notícies