Dijous, 25 abril 2024
11.9 C

El CE la Llagosta guanya per 1 a 0 la Sabadellenca B

El primer equip del Club Esportiu la Llagosta va sumar el cap de setmana passat tres punts en vèncer la Sabadellenca B per 1 a 0. Aquesta ha estat la primera victòria de la temporada dels llagostencs.

El partit va va ser molt complicat. La Llagosta es va trobar al davant amb un equip molt jove i amb molta empenta. La primera part va ser de clar domini local, però els locals no van tenir sort de cara a porteria.
Després del descans, la Llagosta va acusar l’esforç fet i va baixar el seu ritme. Tot i això, al minut 70, Miki va aconseguir marcar l’únic gol del partit. Els jugadors entrenats per Humberto Velasco van tancar-se i van aconseguir defensar el resultat.

Després de dues jornades, la Llagosta se situa en segona posició, amb 4 punts, després del Sant Fost, que ha guanyat els dos partits disputats. El proper dissabte, a les 19 h, l’equip entrenat per Humberto Velasco es desplaçarà al Camp de les Fontetes de Cerdanyola del Vallès per jugar contra el Cerdanyola B, que és el tercer classificat.