Dissabte, 23 setembre 2023
18.8 C
La Llagosta

El CE la Llagosta guanya per 1 a 0 la Sabadellenca B

El primer equip del Club Esportiu la Llagosta va sumar el cap de setmana passat tres punts en vèncer la Sabadellenca B per 1 a 0. Aquesta ha estat la primera victòria de la temporada dels llagostencs.

El partit va va ser molt complicat. La Llagosta es va trobar al davant amb un equip molt jove i amb molta empenta. La primera part va ser de clar domini local, però els locals no van tenir sort de cara a porteria.
Després del descans, la Llagosta va acusar l’esforç fet i va baixar el seu ritme. Tot i això, al minut 70, Miki va aconseguir marcar l’únic gol del partit. Els jugadors entrenats per Humberto Velasco van tancar-se i van aconseguir defensar el resultat.

Després de dues jornades, la Llagosta se situa en segona posició, amb 4 punts, després del Sant Fost, que ha guanyat els dos partits disputats. El proper dissabte, a les 19 h, l’equip entrenat per Humberto Velasco es desplaçarà al Camp de les Fontetes de Cerdanyola del Vallès per jugar contra el Cerdanyola B, que és el tercer classificat.

Publicitat

Publicitat

Més notícies