Dijous, 20 juny 2024
23.2 C
La Llagosta

El Viejas Glorias goleja (6-1) el Joan XXIII i confirma un gran inici de lliga

El Club Deportivo Viejas Glorias va sumar dissabte la tercera victòria de la temporada en derrotar per 6 a 1 el Joan XXIII. Els de la nostra localitat han començat molt bé la lliga, ja que han guanyat els tres partits que han disputat.

En el partit de dissabte, Bibi va fer l’1 a 0 al minut 10 de penal. Els visitants van empatar també en transformar un pena màxima. Abans del descans, Muñoz va avançar de nou els llagostencs gràcies a un altre penal.

A la segona part, el Viejas Glorias es va posar ràpidament amb un 4 a 1 a favor amb gols de Paco i Valero. Bibi i Valero van sentenciar amb dos gols més.

El Viejas Glorias suma nou punts i es manté a la zona alta de la classificació. La propera jornada, anirà al camp de la Unió la Salut, que està situat a la zona baixa.

Dissabte, el president d’honor del Viejas Glorias, Clemente Requena, va retre un homenatge als jugadors que la temporada passada van ser campions de lliga. La directiva, per la seva part, va lliurar a Requena una insígnia de plata amb l’escut del club.

Publicitat

Publicitat

Més notícies