Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

El CD la Concòrdia s’estrena a Segona Nacional amb victòria a Castelldefels

Fotografia: CD la Concòrdia
Fotografia: CD la ConcòrdiaElk CD

El sènior femení del Club Deportivo la Concòrdia es va estrenar a la Segona Nacional amb victòria a la pista del FS Castelldefels. Les llagostenques van guanyar 1 a 3 el dissabte i van sumar els primers tres punts en el seu debut a la segona màxima categoria estatal femenina de futbol sala.

L’equip dirigit per Tati Torres va signar un partit molt complet i no va aconseguir una victòria més àmplia per la falta de punteria en els darrers metres. En la primera part van marxar al descans 0 a 3 amb els gols de Sonia Blanco, Sandra Torres i Estefa Jémez. A la represa, l’equip local va escurçar la diferència amb un gol però el conjunt llagostenc no va patir per sumar la primera victòria de la temporada.

Després de la primera jornada, la Concòrdia ocupa el quart lloc amb 3 punts. Aquest dissabte juguen la segona jornada contra l’actual líder, el San Isidro de les Illes Canàries que va golejar en la primera jornada per 6 a 0 el Santa Rosa. El compromís està previst al CEM El Turó a partir de les 17 h. El club vol fer una crida per aconseguir omplir el pavelló llagostenc en el primer partit com a local del sènior femení a la Segona Nacional.

Publicitat

Publicitat

Més notícies