Diumenge, 16 juny 2024
18.6 C
La Llagosta

Prèvia esportiva del cap de setmana del 26 i 27 de setembre

Gairebé totes les competicions esportives ja estan en marxa. Aquest cap de setmana inicien la temporada el futbol sala amb el Club Deportivo la Concòrdia a la Segona Nacional femenina. Les de Tati Torres juguen la primera jornada a la pista del Futbol Sala Castelldefels. El partit serà el dissabte a les 16.30 h. Pel que fa a la Federació Catalana de Futbol Sala, la primera jornada de la Primera Nacional Catalana, grup B, amb el sènior A de la Unión Llagostense, i la Primera Territorial, grup A, amb el sènior B llagsostenc, s’havia de jugar aquest cap de setmana però la Federació ha canviat l’horari dels compromisos pel cap de setmana del 10 i 11 d’octubre.

En futbol, el Club Esportiu la Llagosta s’estrena com a local en la segona jornada de la Quarta Catalana, grup 8, contra la Sabadellenca B. Els llagostencs són sisens amb 1 punt, i els del Vallès Occidental són segons amb una victòria. El partit serà al camp Municipal Joan Gelabert el dissabte a partir de les 19 h. En la categoria de veterans, en la Divisió d’Honor, el Viejas Glorias, que encadena dues victòries, juga la tercera jornada contra el Joan XXIII. El partit tindrà lloc el dissabte al Municipal Joan Gelabert a partir de les 17 h.

La propera setmana s’iniciarà la competició oficial de l’handbol català amb el sènior masculí del Joventut Handbol la Llagosta a la Segona Catalana; el filial del Joventut i el Vallag, a la Tercera Catalana; i el sènior femení del Joventut Handbol a la Primera Catalana.

Publicitat

Publicitat

Més notícies