Diumenge, 16 juny 2024
18.6 C
La Llagosta

L’Ajuntament celebra avui el ple ordinari del mes de setembre

Ple ordinari juliol 2015 (web)L’Ajuntament de la Llagosta sotmetrà avui a aprovació del Ple la interposició d’un nou contenciós administratiu sobre el cas Valentine. Aquest serà un dels temes que es tractaran a la sessió plenària ordinària corresponent al mes de setembre que se celebrarà avui a partir de les 19 h.

El Consistori donarà aquest pas després de la desestimació del recurs de reposició interposat contra l’acord del Ple de l’Ajuntament de Montcada pel qual es denegava la petició de la revisió dels actes administratius i llicències concedides a l’empresa Valentine.

D’aquesta manera, el Consistori llagostenc continuarà defensant el compliment de la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya que declara nul·la la modificació del Pla General Metropolità que requalificava la zona verda de Can Milans en zona industrial.

L’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra ha lamentat que això pugui suposar allargar en el temps el compliment del mandat judicial. L’alcalde ha avançat que, en breu, es reunirà amb l’Ajuntament de Montcada per parlar exclusivament d’aquest tema.

El ple d’aquesta tarda començarà donant compte de diversos decrets d’alcaldia i informes sobre dades d’hisenda i tresoreria, en compliment de la legislació vigent. La sessió també tractarà dos punts de tràmit, l’aprovació de les festes locals del 2016, que seran el 21 de març i el 12 de setembre, i el canvi de denominació del grup municipal de Convergència i Unió que, després de la ruptura de la federació, passarà a dir-se Convergència Democràtica de Catalunya.

A la sessió d’avui es tractaran dues mocions. La primera de suport a l’acollida de població refugiada víctima dels conflictes armats a la mediterrània. El document planteja sumar-se a les mesures de les associacions municipalistes per ajudar les persones que han de fugir del seu país, als municipis que les acullen en primera instància i a planificar la més que probable arribada de refugiats a la Llagosta.

La segona moció la presenten conjuntament els grups municipals de Convergència i Esquera Republicana. Les dues formacions nacionalistes demanen l’adhesió de l’Ajuntament de la Llagosta a l’Associació de Municipis per la Independència.
El ple ordinari del mes de setembre acabarà amb l’habitual torn de precs i preguntes. La sessió, que començarà a les 19 h, serà retransmesa per Ràdio la Llagosta, emissora municipal.

Publicitat

Publicitat

Més notícies