Dilluns, 27 maig 2024
22 C
La Llagosta

El JH la Llagosta empata contra el Cerdanyola de la Tercera Catalana Preferent

El primer equip masculí del Joventut Handbol la Llagosta va empatar ahir contra l’Handbol Cerdanyola a 26. Els de Xavi Canalejas no van jugar especialment bé però van aprofitar l’amistós al poliesportiu Antonio García Robledo per provar jugades d’estratègia en defensa i en atac. A banda d’això, Canalejas també va pujar alguns jugadors del filial.

El compromís contra el Cerdanyola, que milita a la Tercera Catalana Preferent, podria ser el darrer d’aquesta pretemporada ja que el Joventut Handbol no té cap nou partit programat abans d’iniciar la Segona Catalana la propera setmana. El cos tècnic busca tancar un amistós el cap de setmana, el dimarts o el dimecres de la propera setmana. El primer equip llagostenc encetarà la temporada el 3 o 4 d’octubre a la Llagosta contra les Franqueses.

Publicitat

Publicitat

Més notícies