Dijous, 25 juliol 2024
25.8 C
La Llagosta

El CD la Concòrdia tanca la pretemporada amb victòria contra l’Eixample

El sènior femení del Club Deportivo la Concòrdia va guanyar l’últim partit de pretemporada contra l’Eixample per 2 a 4. L’equip de Tati Torres tanca la pretemporada després de disputar tres partits i ja està a punt per iniciar la Segona Nacional aquest dissabte a la pista del Futbol Sala Castelldefels.

El conjunt de la nostra localitat va tancar el cap de setmana passat la pretemporada amb una victòria sense bon joc contra un conjunt de la Divisió d’Honor Catalana. Tot i això, les sensacions del cos tècnic són positives ja que els dos primers partits de pretemporada es van perdre amb un bon joc contra equips de superior categoria com són el Rubí, a domicili per 4 a 1, i la Penya Esplugues Gironella, com a local per 0 a 2.

La primera jornada de la Segona Nacional serà a domicili per les llagostenques i visitaran el Futbol Sala Castelldefels, que la temporada passada va acabar en la sisena posició. L’horari del partit encara està per determinar.

Publicitat

Publicitat

Més notícies