Dimarts, 21 maig 2024
15.9 C
La Llagosta

Ja es poden fer les inscripcions als cursos i tallers per a persones grans

L’Ajuntament de la Llagosta ha obert el termini d’inscripcions per a participar a les activitats per a persones grans que que es desenvoluparan durant el curs 2015-2016. Aquest tràmit es pot realitzar fins divendres a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania. Les activitats es faran al Casal d’Avis a partir del 5 d’octubre.

L’oferta de cursos i tallers d’enguany és molt similar a la de cursos anteriors. Del taller d’entrenament de la memòria es faran tres grups, dos els dilluns i un els dimecres. Dimarts, hi haurà dos tallers d’acolorir mandales. El taller d’escriptura creativa es farà el dimecres i el de manualitats els dilluns i dimarts. Tots aquests tallers es desenvoluparan per les tardes. L’oferta matinal només contempla la realització del taller de dibuix i pintura, els dilluns i dimarts.

Al Casal d’Avis continuaran funcionant el grup de teatre L’Alegria de viure i el grup de lectura Llegim i compartim, A més, s’oferiran cinc grups de gimnàstica, els dilluns i dimecres en diferents horaris. Un altre programa que es posarà novament en marxa , amb la implicació de l’Oficina de Català, serà el del Voluntariat per la Llengua.

Totes les activitats són gratuïtes i tindran una periodicitat trimestral. Les persones grans interessades en participar en alguna d’elles han de recollir els formularis d’inscripció al Casal d’Avis i lliurar-los a l’Ajuntament, a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania. El termini per apuntar-s’hi finalitza el divendres, 25 de setembre.

Tota la programació es pot consultar a l’agenda del web municipal www.llagosta.cat

Publicitat

Publicitat

Més notícies