Divendres, 26 abril 2024
17.3 C

El Viejas Glorias goleja el Montflorit (2-7) i suma el segon triomf de la temporada

El Club Deportivo Viejas Glorias va guanyar el cap de setmana per 2 a 7 al camp del Montflorit de Cerdanyola. Els llagostencs han començat molt bé la lliga, ja que han aconseguit el triomf en els dos partits que han disputat.

El Viejas Glorias va ser molt superior al Montflorit, sobretot a la segona part. Bibi va marcar el primer gol al minut 2, però els locals van empatar. Paco va fer l’1 a 2 abans del descans.

A la segona part, Rubén i Luis van posar l’1 a 4 al marcador. El Montflorit va retallar les diferències, però el Viejas Glorias va sentenciar amb tres gols de Paco, Busi i Sergio.

El Viejas Glorias se situa a la part més alta de la classificació amb sis punts i dissabte a partir de les cinc de la tarda rebrà la visita del Joan XXIII.