Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

El FSU Llagostense vol incorporar un porter i un jugador abans d’iniciar la lliga el dissabte

El primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense busca un porter i un jugador per tancar la plantilla 2015-2016 abans d’encetar la lliga aquest cap de setmana. Enguany la plantilla del sènior masculí llagostenc presenta poques novetats perquè el cos tècnic ha confiat majoritàriament a donar continuïtat al grup de jugadors que la temporada passada van fer possible l’ascens a la Primera Nacional.

Durant la pretemporada el primer equip de la Unión llagostense ha incorporat a dos jugadors, Kirian i Youseff. A més, l’equip compta amb la recuperació de José Ángel Venero que es va perdre tota la temporada passada per culpa d’una lesió i ja està disponible per jugar. El cos tècnic ara prioritza el fitxatge d’un porter ja que fins ara només tenen un i volen incorporar-lo abans d’iniciar la lliga el dissabte a la pista de l’Olímpic Argentona. A més, es veuria amb bons ulls un jugador més de pista per tal de completar una plantilla més competitiva.

Pel que fa el segon equip, la plantilla que dirigeix Alberto Gil està tancada amb deu jugadors i tres porters. El sènior masculí B també s’estrena aquest cap de setmana i ho fan en una nova categoria, la Primera territorial. L’equip llagostenc juga el diumenge la primera jornada en la pista de l’Olímpic Argentona B.

Publicitat

Publicitat

Més notícies