Diumenge, 16 juny 2024
18.6 C
La Llagosta

Junts pel Sí explica el seu projecte als comerços de la Llagosta

junts pel sí 003
Chakir El Homrani (esquerra) i Xavier Cols (dreta)

En el marc de la campanya electoral, Junts pel Sí ha fet una visita aquesta tarda als comerços de la Llagosta. Durant el recorregut, el regidor d’Esquerra Republicana de la nostra localitat, Xavier Cols, ha estat acompanyat pel número 15 de la llista per Barcelona de la candidatura Junts pel Sí, Chakir El Homrani. Finalment a la trobada no hi ha pogut assistir, tal com s’havia anunciat, la responsable de l’associació Súmate al Baix Llobregat, Nerea Martí, per motius d’agenda.

Junts pel Sí instal·larà a partir de demà i demà passat una parada informativa al passeig de l’avinguda Onze de Setembre per explicar el projecte de la candidatura i atraure el seu vot el 27-S.

Publicitat

Publicitat

Més notícies