Diumenge, 21 abril 2024
14.2 C
La Llagosta

El conjunt amateur del CE la Llagosta empata en el primer partit de la lliga

El primer equip del Club Esportiu la Llagosta va començar ahir la lliga amb un empat a zero al camp de l’Atlètic Lliçà d’Amunt. Els llagostencs van dominar, però només van tenir una ocasió clara de gol, que no van aprofitar.

L’Atlètic Lliçà d’Amunt tampoc no es va acostar amb perill a la porteria de la Llagosta. En els darrers instants, l’àrbitre va expulsar per doble groga dos jugadors de l’equip local, però els llagostencs no van tenir temps per aprofitar aquesta superioritat numèrica.

La Llagosta se situa en sisena posició al grup 8 de la Quarta Catalana amb un punt. Dissabte, a partir de les 19 hores, el conjunt de la nostra localitat rebrà la visita del Sabadellenca B, que ve derrotar per 2 a 0 el Lliçà d’Amunt B.

Publicitat

Publicitat

Més notícies