Dissabte, 15 juny 2024
19 C
La Llagosta

La Colla Gegantera anirà a la trobada de la Ciutat Gegantera de Catalunya 2015

llago web
El Llago, el nou gegantó de la Llagosta

Els gegants de la Llagosta participaran aquest cap de setmana a la trobada de la trentena Ciutat Gegantera de Catalunya. El Josepet, la Blanqueta i la Torradeta, que aniran acompanyats pel Llago, es traslladaran diumenge a Terrassa.

La colla llagostenca es desplaçarà per primera vegada fora de la nostra localitat amb el nou gegantó, el Llago, que és fruit de la remodelació del seu capgròs. La presentació del gegantó es va fer durant la despertada gegantera de Festa Major. El president de la Colla Gegantera de la Llagosta, Pablo Martin, ha indicat que amb aquest nou gegantó volen “facilitar sobre tot a infants i joves a que es facin portados de gegants”.

La celebració de la trobada de la Ciutat Gegantera és l’activitat del món geganter més important de l’any a Catalunya. Durant tot el cap de setmana, més de 200 gegants passejaran per la ciutat vallesana de Terrassa.

Els gegants de la Llagosta prendran part de la trobada de la Ciutat Gegantera de Catalunya per cinquena vegada. Les persones que vulguin acompanyar-los poden anar a les vuit del matí de diumenge al Centre Cultural.

Publicitat

Publicitat

Més notícies